Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ніч з 13 на 14 серпня у Дніпрі стартує нічний напівмарафон DneprNight 2016

У ніч з 13 на 14 серпня у Дніпрі стартує нічний напівмарафон DneprNight 2016

Незвичний забіг пройде у місті вже втретє. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександр Осипов.

«Раніше у напівмарафоні брали участь близько 250 бігунів, цього року очікуємо близько 400, вже зареєструвалось близько 350 учасників. Найстаршому з них 64 роки», - сказав Олександр Осипов.

У напівмарафоні візьмуть участь як професійні спортсмени, так і любителі. Забіг стартує о 00.00. Початок дистанції – Фестивальний причал. За порядком під час спортивної події пильнуватимуть 20 екіпажів поліції та 50 співробітників муніципальної гвардії. На маршруті чергуватиме також швидка.

За словами організатора бігового клубу «DneprRun» Анатолія Курячого – всі бажаючі зможуть подолати різні дистанції: 21, 10 та 3 кілометри. Участь у напівмарафоні платна.

«Забіг на 3 кілометри коштує 100 грн, на 10 – 150 грн, а на 21 – 200 грн. Переможець нічного забігу отримає 1,5 тис грн. Той, хот прийде до фінішу другим, здобуде тисячу грн. Приз за третє місце складає – 500 гривень», - сказав Анатолій Курячий.

Він додав, що серед всіх учасників напівмарафону розігруватимуть поїздку на October fest у Мюнхені. Крім того, кожен учасник отримає стартовий пакет, у якому будуть напої та корисна їжа для спортсменів.

Організатори запросили дніпрян приходити вболівати за учасників напівмарафону DneprNight 2016. З 21.00 на Фестивальному причалі розпочнеться розважальна програма з концертами та файер-шоу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Татьяна  (16.08.16 00:28): А мне не понятно, это у людей спорт с регулярностью раз в год? так это вредно. А если люди где-то тренируются бегать, то вопрос почему и всеобщий забег там не организовать? Я тоже считаю, что эти всякого рода марафона - слишком неудобно и дорого для города. Відповісти | З цитатою
Лена  (14.08.16 19:16): Здравствуйте! Вчера в связи беговым марафоном была перекрыта ночью набережная. Я живу на 2 массиве и никаких объездных путей попасть домой нет. Есть Мандрыковская, но это неосвещенное бездорожье, по которому ни одно такси не соглашается ехать и бить машину. Я оказалась ночью посреди города без возможности попасть домой. Впервые в жизни было очень страшно в нашем городе. У нас нет комендантского часа и я вольна приходить домой в любое время. При этом, на двух постах - возле Мерефо-Херсонского железнодорожного моста и возле памятника Славы полицейские на мою просьбу помочь мне добраться домой сказали, что они не могут и вообще защищают бегунов. Т.е. по факту они меня, девушку, обратившуюся к ним за помощью оставили без помощи. Сказали идти пешком, такси не пропустят. Удовольствие для горстки бегунов не должно создавать проблемы для других!!! Прекратите этот бред! Не мешайте людям жить!!! Плюс куча потраченных средств из бюджета! Ненормальные!!! Бегайте дома! Відповісти | З цитатою
Виталий  (14.08.16 01:39): Бред это!!! Никакое пользы физическому здоровью это не может принести.
И самое главное, организаторы: чем Вы думаете когда организуете такое мероприятие в жилых районах города??? У нас что от фестивального причала до крестьянского спуска мало места для забега??? Зачем организовывать такое прямо под окнами? У меня сегодня в пол первого ночи врубили музыку под окном, разбудили ребенка, так мало того ещё и полицию пришлось вызывать!!! ГОЛОВОЙ ДУМАЙТЕ!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті