Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
13:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Кам'янському держпідприємстві виявили порушення, які призвели до втрати понад 1,3 млн гривень

На Кам'янському держпідприємстві виявили порушення, які призвели до втрати понад 1,3 млн гривень

Фахівці Держфінінспекції в Дніпропетровській області виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму понад 1,3 млн грн під час планової ревізії державного підприємства «Смоли».

Перевірялась його фінансово-господарська діяльність за період з 01.01.2013 по 31.03.2016.

Так, під час суцільної інвентаризації незавершеного будівництва встановлено нестачу обладнання (насосів, калориферів, вертикальних сталевих апаратів, ручних пересувних кранів-балок, електропечей та ін.) загальною вартістю 484 тис. грн.

Окрім того, підприємство власним коштом покрило витрати інших юридичних осіб із утримання диспетчерської служби, оплати комунальних послуг тощо. Через це зайво витрачено майже 640 тис. грн.

Бухгалтерська служба підприємства з порушенням законодавства виплатила працівникам заробітну плату, доплати, винагороди, що призвело до втрати 182 тис. грн.

Посадові особи ДП «Смоли» не провели вчасно претензійно-позовної роботи щодо стягнення штрафних санкцій, за завищеною вартістю заплатили за ремонт будівель, а також зайво списали паливо.

За недотримання законодавства з фінансових питань на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення. Матеріали ревізії передано до Управління Служби безпеки України в Дніпропетровській області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті