Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудуться концерти на підтримку проведення у місті «Євробачення -2017»

У Дніпрі відбудуться концерти на підтримку проведення у місті «Євробачення -2017»

Концерти триватимуть три дні. Розпочнуться сьогодні о 15:00 на оглядовому майданчику у центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

Відкриватимуть концерт творчі колективи міста. Далі на гостей чекає українська популярна музика та попурі на тему українських пісень. Завершуватиме перший день концертів на підтримку проведення у Дніпрі «Евробачення-2017» виступ вокально-хореографічного ансамблю «Юність Дніпра» з оркестром. Дніпровський ансамбль виконає національно-патріотичні українські пісні в сучасній обробці та кавери популярних світових хітів.

Наступного дня концерт розпочнеться о 15:00 виступами творчих колективів міста. У програмі концерту також оркестр «Лоц-Кам’янського будинку культури». У його виконанні прозвучать кавери популярних світових хітів. Виступатиме також дуєт «Блондинки» з українською популярною музикою та попурі українських пісень. З 19:00 до 23:00 дніпрян радуватимуть своєю творчістю місцеві рок-гурти.

В останній день концерту 17 липня о 15:00 розпочнуться виступи творчих колективів міста, далі гостям свята свої вміння покаже оркестр «Лоц-Кам’янського будинку культури». Продовжиться свято концертом популярних гуртів та сольних виконавців нашого міста. Завершуватиме дійство виступ вокально-хореографічного ансамблю «Юність Дніпра» з оркестром.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Документи за темою:


Русич Адес  (15.07.16 15:11): И правильно. Ведь у нас есть прекрасный опыт заявок! Ведь заявка на проведение футбольного "Евро 2012" была удовлетворена! В Днепропетровске тогда даже выбрали девушку - лицо Евро 2012, и создали логотип "ДНЕПРО 2017" (смело, вопреки правилам UEFA!), которым обклеили весь город. А то, шо, в связи с отсутствием соответствующего стадиона и инфраструктуры, право позорно уступили Донецку – ничего. Ведь, помнится, многолетний мэр Днепропетровска Куличенко тогда говорил, шо ни город ни он в этом не виноваты. А потом, в, претендующем тоже на проведение конкурса, Львове нет подземного метро, на котором можно от вокзала доехать в заводские районы. А разве еще какой украинский город может похвастать, шо в нем есть гостинница, которую начали строить еще в 1975 году и до сих пор еще не достроили! А кроме того, в Днепре есть зверинец, которой существовал много десятков лет, а в этом году существование прекратил… Короче, для иностранных туристов, в Днепре достопримечательности найдутся. И палатки дл Відповісти | З цитатою
1  (15.07.16 14:13): А допинги продавать будут Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті