Усього в області 21 такий заклад. Також працює 855 пришкільних.
Найбільші фактори ризику — харчовий блок, якість пляжів та поверхневих вод. Спеціалісти зазначають: контролювати умови зберігання продуктів у дитячих таборах не важко, складніше слідкувати за поведінкою працівників.
Аби уникнути неприємностей, обіцяють регулярно навідуватися до найбільш проблемних закладів. Та головними винуватцями харчових отруєнь у місцях відпочинку називають батьків.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |