Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прокуратура вимагає більш суворого запобіжного заходу для дівчини-водія, яка скоїла ДТП на просп. Д Яворницького

Прокуратура вимагає більш суворого запобіжного заходу для дівчини-водія, яка скоїла ДТП на просп. Д Яворницького

Прокуратурою Дніпропетровської області подано апеляційну скаргу на ухвалу Шевченківського (Бабушкінського) районного суду м. Дніпро, яким для дівчини – водія автомобіля «BMW», що скоїла дорожньо-транспортну пригоду, обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

З метою недопущення переховування підозрюваної від слідства, а також впливу на свідків та інших учасників кримінального провадження, прокуратура наполягає на обранні останній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 06 червня 2016 року у нічний час доби на пр. Д.Яворницького у м. Дніпрі 20-річна дівчина, знаходячись за кермом автомобіля «BMW» не впоралась з керуванням та скоїла дорожньо-транспортну пригоду, під час якої загинув пасажир автомобілю та пішохід, що знаходився поруч.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель двох людей).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється Головним управлінням Національної поліції в області, процесуальне керівництво – прокуратурою Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Фрося Бурлакова  (15.06.16 21:54): Хочу сразу сказать, что не имею никакого отношения к девушке, устроившей ДТП. Просто мысли вслух: во всем мире уже давно отказались от практики уголовного преследования виновников ДТП, даже со смертельным исходом, за исключением преднамеренных ДТП, т. е. преднамеренных убийств. Страхование автомобиля, в т. ч. страхование гражданской ответственности обязательно. Пострадавшим или родственникам погибших страховая компания выплачивает компенсацию, а виновникам ДТП повышается категория страховки. Как мне объяснили, если сажать виновников ДТП, то никакого бюджета, даже самой богатой страны не хватит на их содержание. Мы что, самые богатые? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
ksyouha  (15.06.16 16:14): посадить скотину!!! убила 2 человек и домашний арест??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті