Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
09:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конкурс для медіа: на Дніпропетровщині відзначать найкращі журналістські матеріали про переселенців

Конкурс для медіа: на Дніпропетровщині відзначать найкращі журналістські матеріали про переселенців

Інформування переселенців про соціальні послуги та зміни в законодавстві, допомога в адаптації на новому місці, зміцнення соціальної згуртованості. Як журналісти висвітлюють такі теми, покликаний з’ясувати обласний творчий конкурс для журналістів. Його оголошує ПРООН в Україні за підтримки Дніпропетровської ОДА.

Імена кращих стануть відомі в кінці вересня. На переможців чекають грошові винагороди та заохочувальні призи.

«Разом ми сильніше, разом ми зможемо усе» – під таким гаслом на Дніпропетровщині стартує журналістський конкурс «Життя з нової сторінки». Його оголошує Програма розвитку ООН в Україні за сприяння облдержадміністрації.

До участі запрошуються всі, хто професійно займається журналістикою у Дніпропетровській області – без обмежень за віком, жанром і типом ЗМІ.

У газетярів, телевізійників, працівників радіо та Інтернет-журналістів є можливість презентувати матеріали, які допомагають переселенцям адаптуватися в нових реаліях.

Теми різноманітні. Зокрема, на які пільги переселенці мають право та як їх отримати, де жити, як розпочати власну справу та отримати грант, чому роботодавцям вигідно працевлаштовувати мешканців зі Сходу України тощо.

На конкурс приймаються оригінальні авторські роботи, опубліковані або, які вийшли в ефір, із 6 червня до 6 вересня 2016 року. Один автор може подати не більше трьох матеріалів.

Для реєстрації в конкурсі представникам ЗМІ необхідно заповнити заявку та надати посилання на онлайн публікації, сюжети або на скани друкованих робіт, виклавши їх перед цим на файлообмінники. Заявки можна також надсилати на електронну адресу [email protected]

Матеріали оцінюватиме спеціальна комісія. До складу журі ввійдуть медіа-експерти, журналісти, представники ПРООН в Україні. Звертатимуть увагу на відповідність цілям конкурсу, креативність та дотримання професійних стандартів і етичних норм.

Підведення підсумків – наприкінці вересня 2016 року. Тоді ж назвуть імена переможців та привітають кращих. Автори актуальних і цікавих журналістських робіт отримають грошові винагороди та заохочувальні призи. Спеціальний партнер конкурсу – БФ «Допомога Дніпра».

Детальну інформацію про умови конкурсу можна дізнатися за посиланням або за телефоном (056) 742-70-72. Також стежте за новинами на сторінці Facebook.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті