Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щоденний моніторинг: де ремонтують дороги сьогодні

|«« «« »» »»|

Капітальний ремонт коштом обласного бюджету триває на 15 вилицях Дніпропетровщини. Де саме продовжуються роботи, розповіли в департаменті ЖКГ та будівництва облдержадміністрації.

На вулиці Садовій у Томаківці триває ремонт. На деяких ділянках тут вже укладають асфальт, фахівці за допомогою спеціальних приладів перевіряють його міцність та рівність. На деяких тільки-но розпочинають роботи – готують узбіччя, рівняють поверхню.

На бульварі Незалежності у місті Кам’янське продовжують встановлювати нові бордюри та облаштовувати колектори.

Наразі роботи тривають на 15 вулицях у різних куточках регіону: у містах Кам’янське, Покров, Новомосковськ, Павлоградському, Царичанському, Юр’ївському та Томаківському районах.

8 доріг Дніпропетровщини вже капітально відремонтовані. Нове дорожнє покриття облаштовано на вул. Павлова у селищі Письменне Васильківського району, вул. Бабича у селі Павлівка Васильківського району, вул. Крамнична у селі Чаплине Васильківського району, вул. Дитюка в селі Булахівка Павлоградського району, вул. Соборній в селищі Межиріч Павлоградського району, вул. Шевченка в селищі Луб’янка Синельниківського району, вул. Вишневій в селищі Маломиколаївка Петропавлівського району, вулиці Безіменній в селі Катеринівка Петропавлівського району.

На ремонт дорожнього покриття Дніпропетровщини цьогоріч з обласного бюджету передбачено понад 400 мільйонів гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті