Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
19:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі зводять новий дитячий садок: що зроблено та коли чекати на відкриття

|«« «« »» »»|

На Лівобережному-3 у Дніпрі зводять новий дитячий садок. Його зможуть відвідувати більше двох сотень малюків. Відкриття дошкільного закладу заплановано на кінець 2016 року. Нині він збудований вже на 30%.

«Цьогоріч створюємо на Дніпропетровщині півтори тисячі місць для дошкільнят. Третину з них забезпечать два садки, які ми зводимо «з нуля». Один знаходиться у селищі Ювілейне, другий – на Лівобережному-3 у Дніпрі, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Після відкриття їх відвідуватимуть більше чотирьох сотень малюків».

У двоповерховому садочку на Лівобережному-3 буде чотири ясельні і вісім дошкільних груп. Кожна матиме власний харчовий блок та окремі виходи на майданчики, розповідає директор підрядної компанії Станіслав Маланчук.

«На сьогодні збудовано 30% садка. Вже утеплили цоколь, перекриваємо плитами перший поверх, переходимо до другого. Паралельно підводимо комунікації – воду, каналізацію, тепломережі. Займаємось облаштуванням ґанків та зведенням модульної котельні. Вона працюватиме на пілетах», – розповів Станіслав Маланчук.

Завершити будівництво садка на Лівобережному-3 планують наприкінці 2016-го. Його зможуть відвідувати 220 хлопчиків та дівчаток. 

У садочках області виховуються 114 тисяч дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


 (06.06.16 09:33): это первый строящийся садик наверное за все время независимости в городе.Наконец-то Відповісти | З цитатою
Василий Иванович  (06.06.16 08:17): На ж/м Победа 6, бульвар Славы,15 во дворе пустует много лет здание детского садика.Не видят его,или он уже чей то,готовится под застройку жилого дома? Відповісти | З цитатою
Евгений  (05.06.16 07:50): Рядом был садик , его продали и сделали там дом, теперь с нуля строят новый... Где логика? И ещё кто сейчас строит с кирпича? Есть более эффективные материалы Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті