Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

30 маленьких дніпропетровців пішли до нової групи дитсадку

|«« «« »» »»|

Відкриття додаткової групи у дитсадочку №201 «Світанок» малеча відсвяткувала яскравим концертом.

Привітати колег-дошкільнят прийшли вихованці і інших садочків. На свято дітей та батьків Шевченківського району завітала заступник міського голови Олена Молошна.

«Міська влада на чолі з Борисом Філатовим активно займається розвитком та підтримкою малечі в нашому місті. Ми беремо на себе відповідальність у подальшому провади різні програми для батьків і дітей. Аби такі групи, як сьогодні ми відкрили у цьому садочку, з’являлися і в подальшому, по всьому Дніпропетровську», - зазначила Олена Молошна.

За останні місяці, наголосила Молошна, у дитсадках міста на Дніпрі відкрилися дві додаткові групи. До кінця року кількість нових місць для малечі планують збільшити ще на понад 300. Де саме будуть збільшувати потужність, залежатиме від потреб дитсадків у районах.

У сім’ї Синіциних дуже хвилюючий день. Сьогодні вони вперше привели до дитсадку маленького синочка Данила. Мати Анна каже, хлопчику у новій групі сподобалося одразу.

«Ми дуже раді, що потрапили саме до цього садочка. Ми задоволені, що є допомога міської ради, що нам створили таку прекрасну групу. Коли приходили вперше, моя дитина була в захваті. Коли побачив усе, каже: «Мамо, тату!». У нього є бажання, він хоче сюди ходити. Каже «Я хочу спілкуватися і гуляти», - розповіла мати Анна Синіцина.

Загалом «Світанок» здатен прийняти 180 маленьких дніпропетровців. Зараз тут відкрито вже 2 дитячі групи. Навчатися та розвивати свої таланти сюди наразі приходять понад півсотні діточок.

Під час ремонту у дитсадку замінили вітражі. У приміщені самої групи замінили та утеплили поли. Для малечі придбали також постільну білизну, меблі та посуд. На це з міського бюджету було виділено 589,39 тис. грн.

Довідка:
У Дніпропетровську працюють 208 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів з дошкільними відділеннями. Зокрема 176 дошкільних навчальних закладів комунальної форми власності, 1-державної та 4-приватної. Ще 25 навчально-виховних комплексів комунальної форми власності, 2-приватної.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Капец  (12.05.16 18:21): И это все,что они сделали? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті