Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ОДА ініціює звільнення директора навчально-реабілітаційного центру

ОДА ініціює звільнення директора навчально-реабілітаційного центру
Клопотання про звільнення директора комунального закладу та 6 попереджень керівникам лікарень, навчальних та реабілітаційних центрів.

Такі підсумки першої спільної колегії структурних підрозділів ОДА та підпорядкованих їй організацій по впровадженню Prozorro. Кожен, хто нехтує прозорими закупівлями в державних установах, повинен шукати нове місце роботи. Така позиція очільника регіону Валентина Резніченка.

«Прозорі та відкриті закупівлі – наш пріоритет. Всі організації мають проводити торги через Prozorro. Це економить бюджетні кошти та знижує ризик корупційних схем. Всі, хто прагне працювати за старими схемами, будуть звільнені», - зазначив голова ОДА Валентин Резніченко.

Облдержадміністрація та всі підпорядковані їй структури вже понад півроку працюють в системі електронних закупівель Prozorro. Майже 250 шкіл, лікарень, дитячих садочків, пансіонатів, театрів - структури облдержадміністрації та райдержадміністрацій купують товари та замовляють послуги у системі електронних закупівель. Ті, хто нехтує прозорими торгами та продовжує витрачати бюджетні кошти за старими схемами, будуть звільнені.

Першим претендентом на звільнення став в.о. директора Верхньодніпровського навчально-реабілітаційного центру. Він проводив закупівлі через систему Prozorro з порушеннями та нещодавно розпочав ремонт закладу без договорів, дозвільних документів в обхід системи Prozorro. Підрядник вже встиг розпочати демонтаж та придбати будівельних матеріалів на 40 тисяч гривень.

Попередження отримали 6 директорів комунальних закладів. Директор Дніпропетровського дитячо-юнацького центру міжнародного співробітництва, обласної дитячої клінічної лікарні, головний лікар Дніпропетровського спеціалізованого будинку дитини, директор Васильківського психоневрологічного будинку-інтернату, Дніпропетровського геріатричного пансіонату та Котовського навчально-реабілітаційного центру. До всіх є претензії через нехтування роботою у Prozorro і придбанні товарів та послуг за завищеними цінами. Всі факти перевірять громадські активісти, після цього будуть прийняті відповідні рішення.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті