Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині стартували перевірки шкільних їдалень

На Дніпропетровщині стартували перевірки шкільних їдалень
В області стартували перевірки шкільних їдалень. Освітяни, санепідеміологи та громадські активісти проінспектували вже три — у Дніпропетровську, Просяній і Гаврилівці Покровського району. До кінця тижня — ще чотири перевірки. Де саме — не розголошують.

«Батьки часто нарікають, що дітей погано годують у школах. Тому ми ініціювали перевірки їдалень. Хочемо отримати реальну картину. Про свій візит спецкомісія не попереджає», – сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Перелік їдалень для перевірок визначили батьки школярів. Вони заповнили відповідні анкети на сайті ОДА. Загалом їх надійшло більше 300.

Комісія, до складу якої увійшли представники обласного департаменту освіти та науки, санепідемслужби та громадськості, звертає увагу на якість продуктів, відповідність санітарним нормам, ціни шкільних обідів. Порушники отримують листи-претензії. Кадрові рішення чекають на тих, хто не виправиться.

На сьогодні до всіх трьох перевірених їдалень є зауваження. Комісія вимагає їх усунення.

До наступних перевірок будуть залучати батьків школярів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


чому я не сокіл ...  (28.04.16 00:43): Что можно в п.г.т. Просяной Покровского района проверять!? Там с 2005 года нет ни централизованой канализации ни централизованой даже технической воды, по всему посёлку, а не только в школе. Электроэнергию теперь могут рубануть. "Спасибо" рейдерам и бестолочам-чиновникам гробящим посёлок и самое крупное месторождение каолина в Европе! Відповісти | З цитатою
123  (27.04.16 20:20): Хорошо, что наконец-то начались эти проверки. Уже пора потрусить всех нерадивых "господарей" этих столовых. Давно это было, когда старший ребенок учился в 147 школе - это просто караул. Стаканы недомытые, тарелки жирные, ложки гнутые-перегнуьте и недомытые, еда скудная. Пицца, которую так любят дети, вообще какая-то ядерная вонючка, простите за нелитературность. Родителей не пускали посмотреть, что делается. С первых классов была обязаловка есть в столовой. Притом никто не обращал внимания - ест ребенок эту еду или нет. Главное - заплати за еду. А поест её ребенок или нет - это проблемы родителей этого ребенка. Не понимаю такого безобразия. Лучший пример организации питания в школьных столовых - в Белоруссии. Чего изобретать велосипед, надо то же самое сделать. Так нет, тендерами играются. Відповісти | З цитатою
Шилова  (27.04.16 17:51): 148 обязательно нужно проверить обязательно. Директор превратила бюджетную школу в собственную кормушку. Детей с микрорайона не принимает, а только за деньги. На младшие классы получает деньги с бюджета и еще берет с родителей!!! Нужна прокурорская проверка!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті