Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
14:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міжнародному молодіжному конгресі взяла участь рекордна кількість учасників

|«« «« »» »»|

У Дніпропетровську пройшов найбільший в Україні Міжнародний молодіжний конгрес. Приймав учасників, спікерів та гостей заходу культурно-діловий центр «Менора».

Від імені міського голови Бориса Філатова усіх присутніх привітала його заступник Олена Молошна.

«Велика подія і честь для Дніпропетровська приймати такий масштабний захід як Міжнародний молодіжний конгрес. Багато нашої молоді беруть у ньому участь, більшість з них це школярі. Сподіваюся, що такий захід допоможе нашій молоді розкрити і у подальшому розвивати їх здібності, навички, вміння. Міська влада завжди відкрита і готова допомагати молодим людям у реалізації і супроводженні їх різних проектів для того, щоб вони відчували свою потрібність не лише для Дніпропетровська, а й країни. Тим паче, що у нашому мегаполісі за ініціативи Бориса Філатова розроблено безліч цікавих молодіжних проектів », - зазначила Олена Молошна на відкритті заходу.

Вона побажала усім присутнім гарної і плідної роботи, обміну досвідом, думками, гарного настрою.

Генеральний директор Міжнародного Громадського союзу «Єдиний простір» Оксана Півняк розповіла, що ідея організації такого конгресу з’явилася після проведення у листопаді минулого року молодіжної стратегічної сесії, в результаті якої сформувалась молодіжна команда, яка і «зарядила» роботу над проведенням у Дніпропетровську молодіжного конгресу.

«Півроку ми до нього готувалися. Важливим є те, що наші спікери не просто розповідають молоді свій досвід, а роблять це через практичні інструменти для того, щоб учасники вийшли з конкретними результатами і надалі вже у сформованих командах їх розвивали», - додала Оксана Півняк.

Конгрес мав насичену багатогодинну програму. Одночасно працювало п’ять майданчиків, на яких відомі спікери ділилися власним досвідом своєї діяльності – це і бізнесмени, політики, меценати, громадські діячі, стилісти та інші. Вони провели для молоді майстер-класи, хакатони, розповіли як правильно створити свій проект і потім успішно його розвивати.

Організаторами заходу виступили Дніпропетровська міська та обласна ради, а також Міжнародний Громадський союз «Єдиний простір».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті