Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Есе криворізьких школярок визнали кращими на конкурсі «Я – європеєць»

Есе криворізьких школярок визнали кращими на конкурсі «Я – європеєць»
Хто такі європейці? Відповідь на це питання шукали 4,5 тисячі дітей країни. Саме стільки есе надійшло на творчий конкурс «Я – європеєць», організатором якого є Посольство Литовської Республіки в Україні.

З-поміж тисяч визначили 18 найкращих. До них потрапили й дві роботи школярок з Кривого Рогу, повідомили у департаменті освіти і науки ОДА.

Кращими визнали есе восьмикласниці Дар’ї Ларіонової зі школи №7 та дев’ятикласниці Анастасії Дячук з гімназії №49 з Кривого Рогу.

У своїх роботах на двох сторінках школярки написали про українців, яких бачать європейцями, про відносини нашої країни та Литви, подальші перспективи їх співпраці. Дитячі, проте вже досить дорослі роздуми, сподобались організаторам конкурсу. Для вручення дипломів і подарунків Дар’ю та Анастасію особисто запросили до Посольства Литовської Республіки в Україні.

Конкурс «Я – європеєць» присвячений 25-річчю дипломатичних стосунків між Україною та Литвою.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Т.Ник  (13.04.16 18:07): Ну так не мешало бы опубликовать работы победительниц! Девочкам приятно, родителям и учителям есть чем гордиться, и остальным наука. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті