Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вихід на європейський ринок: підприємцям області розповіли, як досягти успіху

Вихід на європейський ринок: підприємцям області розповіли, як досягти успіху
У Дніпропетровській ОДА підприємців, представників виконавчої влади та органів місцевого самоврядування навчали на семінарі «Ділова досконалість – основа успішності та конкурентоспроможності».

Їм розповіли про світові тенденції у виробничій сфері, особливості системного менеджменту, роль ділової досконалості, ефективне ведення бізнесу. Семінар провів президент Української асоціації якості Петро Калита.

«Моя задача — ознайомити вас з тим, що відбувається у розвинутих країнах. Це дозволить краще розуміти, що необхідно робити для підняття економіки компаній, організацій, закладів Дніпропетровщини та регіону в цілому», – зазначив Петро Калита.

Лектор підкреслив, що одна з найважливіших умов розвитку економіки полягає у діловій досконалості. Організації мають передбачати та повністю задовольняти потреби споживачів. Для цього необхідно забезпечити не тільки високу якість продукції та конкурентоспроможні ціни, а й ефективний менеджмент.

«У 2014 році Україна обрала європейський курс розвитку. Щоб країна стала повноцінним членом розвинутої спільноти, нам необхідно переходити на європейські стандарти якості», – зауважив в.о. директора департаменту економічного розвитку Олексій Псарьов.

На семінарі обговорили важливі зміни, без яких подальший розвиток економіки не тільки області, а й всієї країни неможливий. Учасники дізналися про світові тенденції у сферах виробництва та надання послуг. Особливу увагу приділили можливостям підвищення конкурентоспроможності підприємств регіону.

Дніпропетровщина стала однією з перших областей країни, де провели семінар-нараду «Ділова досконалість — основа успішності та конкурентоспроможності». У майбутньому такі заходи проведуть в усіх регіонах.

Gorod.dp.ua на Facebook.


влад  (07.04.16 11:11): фуфло) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті