Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську до Дня довкілля прибиратимуть вулиці та парки відпочинку

 У Дніпропетровську до Дня довкілля   прибиратимуть вулиці та парки відпочинку
9 квітня громадські організації долучаться до наведення чистоти у різних районах міста, а вже 16 квітня відбудеться масштабне прибирання, до якого закликають приєднатися всіх городян.

Про це стало відомо на робочій нараді в управлінні охорони навколишнього природного середовища міської ради з громадськими організаціями, які опікуються станом довкілля.

Це можуть бути толоки чи своєрідні акції з прибирання навколишньої території. Дніпропетровців просять проінформувати про суть та місце запланованих заходів, аби вчасно визначити неохоплені райони міста. Повідомити про свої наміри можна за номерами: 097-168-55-76, 099-311-67-96, 093-484-19-46, або на електронні скриньки – [email protected], [email protected].

Громадські активісти для зручності дніпропетровців створили електронну карту міста з локаціями прибирань – https://goo.gl/CC42rj. Щоб містяни могли долучитись до вже існуючої кампанії, аби навести порядок у районі, де прибирати не збирались.

Управління охорони навколишнього природного середовища міськради допоможе із технікою для вивезення сміття.

Довідка:
День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98.Спочатку свято було задумано для того, щоб відзначити Стокгольмську конференцію з довкілля, яка стала однією з найважливіших в історії екологічного руху. Цього дня була заснована UNEP (United Nations Environment Network) - Екологічна програма ООН, яка зараз є основним організатором та ідеологом Дня довкілля. В 2016 році День навколишнього середовища припадає на 16 квітня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (30.03.16 14:12): Как все здорово - власти запустили состояние городских территорий, а граждане за здоров живешь убирай ее. Сотни миллионов гривен разворованы. А ведь ни них можно было нанять штат сотрудников, которые б ПОСТОЯННО работали по уборке города. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (30.03.16 13:18): Чисто там где не мусорят, а не там где убирают. Если бы после себя каждый оставлял чистую территорию, мусор выкидывали только в мусорники, то было бы чисто. Тот кто выходит на уборку территории, тот вряд ли сам мусор кидают под ноги. Те кто мусорит на такие акции не выходит. Відповісти | З цитатою
Надежда Савченко  (29.03.16 17:11): К днюхе было бы камильфо отловить на всех улицах и в парках злостных загрязнителей и опросить случайных свидетелей при помощи какого-нить Сникерса или Баунти.. Відповісти | З цитатою
горожанин  (29.03.16 17:08): А дворники и коммунальщики какого х... делают, что-то за меня никто не приходит операции делать Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті