Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Отримати ліцензію на імпорт та експорт товарів на Дніпропетровщині можна онлайн

Отримати ліцензію на імпорт та експорт товарів на Дніпропетровщині можна онлайн
Ліцензію на придбання та продаж товарів за кордон підприємці Дніпропетровщини першими в Україні можуть замовити в режимі онлайн. На IGov запущено 3 нові адмінпослуги. Тепер в електронному форматі в області доступна 171 послуга.

Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

Раніше, щоб отримати ліцензію на експорт чи імпорт товарів, а також разову ліцензію на зовнішньоекономічну операцію, підприємці з усіх міст регіону мали приїздити до Дніпропетровська. Відтепер замовити таку послугу можна не виходячи з дому на igov.org.ua.

«Максимально спрощуємо бізнесменам спілкування з державними органами. Ми поставили перед собою амбіційну задачу – перевести в режим онлайн всі найпопулярніші адмінпослуги. Вже запустили на iGov понад 170. І продовжуємо разом з IT-волонтерами рухатися до мети», - наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

На Дніпропетровщині працюють не лише над розширенням послуг, а й над тим, щоб якомога більше підприємців дізналися про зручний сервіс. Інформаційні борди, телепрограми, новини та багато іншого повідомляють мешканцям регіону про iGov.

Зараз на Дніпропетровщині в режимі онлайн надається 171 адмінпослуга. Тепер не треба висиджувати у чергах, щоб оформити субсидію чи закордонний паспорт, зареєструвати дитину, отримати довідку на землю, розпочати власний бізнес та багато іншого. Завдяки волонтерам з усього світу цьогоріч на iGov можна буде отримати 100% всіх популярних адмінпослуг.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті