Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську вшанували пам'ять жертв Ходжалинської трагедії

|«« «« »» »»|

Вечір пам’яті «Ходжали» провели в культурному центрі «Менора». В одному з залів тут встановили міні-інсталяцію з книжками та фотографіями, що розповідають про страшні події 1992 року в Карабахському місті Ходжали.

Відати шану загиблим під час трагедій прийшла і радник міського голови Ірина Кульбашна.

Серед присутніх також представники різних релігійних конфесій міста, історики, філософи та громадські активісти. Зі сцени залу дитячі колективи читали вірши та співали пісень. Усі виконані твори присвячені відлунню Ходжалинської трагедії. Як все відбувалося тоді, про це з екрану, у документальній стрічці розповіли ті, кому вдалося пережити події більш як двадцятирічної давнини.

Сьогодні Дніпропетровськ, попри свою близькість до лінії сучасного конфлікту на сході країни, всіма зусиллями береже мир. Тисячі українців, яких війна позбавила побавила домівок, знайшли прихисток саме тут.

Як неодноразово зазначав Борис Філатов, Дніпропетровськ був і залишається багатонаціональним і поліконфесійним містом. Тут люди завжди можуть жити дружно і знаходити між собою спільну мову.

Gorod.dp.ua на Facebook.

2  

 (26.02.16 05:44): Казалось бы,- люди бежали от невзгод в ещё сытую и добродушную Украину.. но и тут им приходится цитировать Великих и гибнуть на майданах, отстаивая свою укро-аутентичность..
 (25.02.16 17:54): Почему всем, кроме евреев, плевать???
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті