Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
08:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тепловикам дали 5 днів, щоб розрахуватися за газ

Тепловикам дали 5 днів, щоб розрахуватися за газ
Тепловики Дніпропетровщини виконали зобов’язання лютого на 95%. На те, щоб повністю розрахуватися із газовими зобов’язаннями, у підприємств залишилося 5 днів. В ОДА попереджають – відключення боржників неминуче та закликають виконати зобов’язання.

Після жорсткої розмови в ОДА на початку місяця, керівники підприємств теплопостачання та мери міст почали займатися газовим питанням. Дніпропетровські теплові мережі, Новомосковськтеплоенерго, Павлоградтеплоенерго та Орджонікідзетеплоенерго зобов’язання зі сплати за газ у лютому вже виконали і продовжують розраховуватися з боргами.

«Зобов’язання, які взяли на себе на початку місяця теплопостачальники, не покривають на 100% газові витрати. Це оплата лише 70-80% спожитого у лютому газу. Однак виконання цих зобов’язань, дозволяють не накопичувати нові газові борги та домовлятися про стабільне газопостачання з НАК «Нафтогаз Україна». Для того, щоб ситуація змінилася кардинально, очільники міст повинні провести аудит своїх комунальних підприємств та модернізацію тепломереж. Витрати повинні знизитися, а ефективність роботи зрости», - наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

На 98,7% виконали зобов’язання Нікопольтеплоенерго, на 97,5% – Дніпропетровське Теплоенерго. Більш ніж на 70% розрахувалися тепловики Дніпродзержинська, Жовтих Вод та Кривого Рогу.

Найгірша ситуація у Марганецької тепломережі. Тут зобов’язання виконали на 64,4%.

За останні 10 років 13 найбільших теплопостачальних підприємств регіону завинили за газ близько 4 млрд. грн. За останній рік борги зросли на 200 мільйонів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Афанасия Сергеевич  (25.02.16 13:06): Спишите все долги как при Януковиче. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті