Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську в День Героїв Небесної Сотні відбудеться патріотична акція «Герої не вмирають»

У Дніпропетровську в День Героїв Небесної Сотні відбудеться патріотична акція «Герої не вмирають»
До пам’ятного дня у фойє міської ради відкриється фотовиставка «Майдан очима дніпропетровців», де будуть представлені фотороботи дніпропетровців-учасників Майдану у Києві та Дніпропетровську, повідомляють в управлінні культури та мистецтв міської ради.

Напередодні відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в усіх школах та позашкільних навчальних закладах міста проходитимуть інформаційно-просвітницькі заходи, тематичні уроки пам’яті «Тернистий шлях до свободи», творчі заходи з популяризації державних символів України, конкурси поезій та благодійні акції «Від серця до серця», «З вірою, надією, любов’ю».

19 лютого заняття у школах розпочнуться з виконання школярами Гімну України та хвилиною мовчання на вшанування увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, зазначають в управлінні освіти та науки міськради.

Також у школах, будинках культури та у Будинку мистецтв у ці дні проходить показ документального фільму «Зима, що змінила нас». 20 лютого цей фільм також транслюватиметься на великому екрані на площі Героїв Майдану.

Зранку 20 лютого у день відзначення пам’ятного дня на алеї Героїв, що на просп. Кірова,1 проходитиме урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку на честь Героїв Небесної Сотні. Увечері цього дня на площі Героїв Майдану проходитиме музично-патріотична акція «Герої не вмирають», в рамках якої заплановано вогняне дійство, хода до алеї Героїв. Долучитися до заходу запрошуються усі бажаючі.

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – пам’ятний день на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті