Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

260 комунальних спецмашин прибирають сніг та посипають дороги Дніпропетровщини

260 комунальних спецмашин прибирають сніг та посипають дороги Дніпропетровщини
Зранку на Дніпропетровщині пройшов сильний снігопад. З негодою на комунальних дорогах області борються 260 спецмашин: розчищають сніг та посипають слизькі ділянки. Заметів та заторів не зафіксовано.

Про це повідомив перший заступник голови ОДА Олег Кужман під час наради з головами міст та районів області.

За десять днів на Дніпропетровщині випала половина місячної норми снігу. Найбільше опадів прийшлося на останні два дні, повідомляють синоптики. По всій області спецтехніка розчищає сніг та посипає дороги піщано-соляною сумішшю. Тільки за останній тиждень використали понад 14,5 тис. тонн посипочного матеріалу.

«Незважаючи на негоду, в області не зафіксовано серйозних аварійних ситуацій. В штатному режимі працюють котельні, школи, лікарні. Сніг на дорогах області прибирає 260 комунальних спецмашин. Працює й техніка рятувальників, машини підприємств і організацій області», - зазначив Олег Кужман.

Та додав: не слід забувати про розчистку тротуарів та прибудинкових територій. Забезпечити належну якість цих робіт – прямий обов’язок керівників міст та районів області.

«Прогноз погоди невтішний: хуртовини, ожеледиця. Тому прохання до водіїв: будьте вкрай обережні та не виїжджайте на дорогу без нагальної потреби», - наголосив Олег Кужман.

Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (18.01.16 07:58): А может не надо ни с кем и ни с чем БОРОТЬСЯ, а просто РАБОТАТЬ и ВЫПОЛНЯТЬ свои обязанности??? А то с 1917 года боремся и боремся... Відповісти | З цитатою
Снегопад  (12.01.16 14:36): Читайте...на Днепропетровщине..это по всей области... Відповісти | З цитатою
гоRожанин  (12.01.16 10:45): НЕ ТРЕНДИ!!! А ХОЧЕТСЯ СКАЗАТЬ БОЛЕЕ ВЕСКУЮ ФРАЗУ НА МОСКАЛЬСЬКІЙ МОВІ.. КТО ВИДЕЛ СЕГОДНЯ СНЕГОУБОРОЧНЫЕ МАШИНЫ НА ПР. КИРОВА, ГЕРОЕВ СТАЛИНГРАДА, ПР. ПУШКИНА, ДА , ЗАБЫЛ ПР. К.МАРКСА, ПОЙДИ ПАДЛО И ПОСМОТРИ НА СРАЧ И ГРЯЗЬ ТАК ЭТО ГЛАВНЫЕ УЛИЦЫ ЭТОГО ЗАСР****ОГО ПО УШИ МЕГАПОЛИСА, А ШО ГОВОРИТЬ О ДРУГИХ РАЙОНАХ... СКОЛЬКО МОЖНО БРЕХАТЬ!!! Відповісти | З цитатою
vasa  (11.01.16 18:12): Снег на дорогах области убирает 260 коммунальных спецмашин. Работает и техника спасателей, машины предприятий и организаций области», - отметил Олег Кужман. ГДЕ ЭТИ ДОРОГИ??? КОГДА УЖЕ ПЕРЕСТАНУТ ЗАНИМАТЬСЯ БРЕХНЕЙ??? ТОШНИТ УЖЕ! Відповісти | З цитатою
mig13  (11.01.16 16:59): Ребятки...Не смешно...Из 260 ваших машин 160 наверное чистят проезды к дачам.При Утконосе(И.И.Куличенко) машины видели на дорогах.Попробуйте работать также... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті