Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
05:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Прямий телефон Святого Миколая, чарівний будиночок та казкове місто – головне новорічне свято біля ОДА

Прямий телефон Святого Миколая, чарівний будиночок та казкове місто – головне новорічне свято біля ОДА
Цього року дніпропетровців дивуватимуть казковим новорічним містечком. На сцені виступатимуть різноманітні творчі колективи, малюки зможуть зателефонувати Святому Миколаю, а кожен бажаючий – передати дітям-переселенцям подарунок. Головне новорічне свято стартує 19 грудня у скверів біля ОДА.

Казкове дійство розпочнеться великим танцювальним флешмобом. Теплу атмосферу та веселий настрій подарують відвідувачам аніматори та ростові ляльки, - про це повідомила начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Першина.

19 грудня о 15:00 на Дніпропетровщині розпочнеться справжня новорічна казка. Вже дуже скоро сквер біля ОДА засяє святковими вогнями: дерева прикрасять яскравими гірляндами, а навкруги залунає щасливий дитячий сміх.

Відкриє свято великий танцювальний флешмоб, який буде проводитися за участю відомого українського хореографа Дениса Міргоязова. На свято також завітає владика Сімеон – керуючий Дніпропетровської та Криворізької Єпархій, а ввечері у сквері відбудеться виступ церковного хору.

«На День Святого Миколая ми відкриваємо новорічне казкове містечко. Цього року свято буде особливим, адже над створенням програми працювало дуже багато людей та організацій. У центрі скверу за ОДА 19 грудня засяє головна ялинка області. Символ нового року ми вирішили зробити заощадливим. Незвична інсталяція у вигляді конусу з куль буде енергозберігаючою. У кожній кулі світодіодна лампа. За місяць роботи новорічна красуня витрачатиме електроенергії трохи більше ніж на 100 грн.», - повідомила Наталія Першина.

Для маленьких відвідувачів казкового містечка буде встановлено будинок Святого Миколая. У ньому діти зможуть розповісти Миколаю про свої новорічні бажання та сподівання. Чудотворцю можна буде й зателефонувати. Дорослим запропонують залишити у чарівному будиночку подарунок для дітей-переселенців, які вимушені відзначати новорічні свята далеко від дому. Такі «миколайчики» малюкам передаватимуть волонтери. Казкове містечко працюватиме впродовж місяця – з 19 грудня по 19 січня. Щодня з 16:00 буде вмикатися святкова ілюмінація, і кожен мешканець та гість Дніпропетровщини зможе поринути у захоплюючу зимову казку. Весь цей час у сквері проходитимуть щоденні концерти та вистави. Відвідувачів розважатимуть ростові ляльки та аніматори.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вероника  (17.12.15 21:10): Мое День Рождения 18 января и надеюсь, что оформленная мной субсидия(я ее заслужила), хоть через 3 месяца будет . Оформила я ее 16 октября. Вот это праздник для меня, а на елку я не пойду. Пойдут те, кто счастлив . Комментарий не в тему.Однако я не могу добиться ответа негде. Почему мне ее не дают?Соцпомощь отвечает-позвоните в феврале.Кому мне звонить в феврале и зачем?Скоро весна. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті