Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 08 октября 2024
05:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інноваційний центр SpaceHUB запрошує дніпропетровців на «Дні науки»

Інноваційний центр SpaceHUB запрошує дніпропетровців на «Дні науки»
14 листопада SpaceHUB (Парк ракет біля облради) перетвориться на центр науки та унікальних знань. «Дні науки» проходитимуть у Дніпропетровську вперше.

Одночасно такі ж заходи охоплять також Київ, Харків, Львів та Одесу. Їх приурочили до Міжнародного Дня Науки. Організатори у Дніпропетровську: інноваційний центр SpaceHUB, бізнес-інкубатор Innovation BOX та громадська організація «Моя Наука».

Протягом дня, з 11.00 до 15.00 кожен бажаючий зможе безкоштовно долучитись до цікавих та корисних заходів, які можуть зробити своєрідний переворот у науці та техніці та змінити звичне ставлення до точних та природничих наук.

Передові вчені Дніпропетровщини продемонструють свої розробки та розкажуть і доведуть, як математика допомагає подолати хвороби нервової системи, як органічний синтез впливає на наше повсякденне життя і які перспективи його розвитку, що таке «терагерци» і чому вони вважаються проривом у медицині, безпеці, будівництві і комп’ютерних технологіях.

На власні очі можна побачити як виготовляються паливні брикети у домашніх умовах, хімічну реакцію, яка допомагає підводникам ремонтувати водні судна, реальний еко-будинок створений за принципом «максимум енергозбереження, мінімум коштів»; а також співаючу блискавку в рамках Tesla-Show.

Захід буде корисним як для дітей так і дорослих.

Приходьте! Буде цікаво!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте