Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Експерти Асоціації економічного розвитку гмін Польщі поділилися досвідом ведення малого та середнього бізнесу

|«« «« »» »»|

Сьогодні у Дніпропетровську відбулась зустріч представників виконавчих органів міської ради з експертами Асоціації економічного розвитку гмін Польщі.

Захід відбувся в рамках заключного етапу проекту «Соціальний вимір нової економіки м. Дніпропетровська», який одержав перемогу в конкурсі в рамках Польсько-канадської програми підтримки демократії, яка фінансується урядами Канади та Польщі.

«Раді вітати наших гостей із Польщі, які люб'язно погодились прочитати лекції для учасників проекту «Навігатор підприємця». Наші колеги мають великий досвід у будівництві бізнесу, адже у Польщі малий та середній бізнес у внутрішньоваловому продукті займає понад 50 %, а в Україні – до 15 %. Є над чим працювати, адже малий та середній бізнес формує основу економіки», - сказав заступник директора департаменту промисловості, підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради Олег Семенко.

Він додав, що вжеуспішно проведено два модульних курси проекту «Навігатор підприємця», сертифікати про завершення навчання за напрямками створення та ведення власного бізнесу отримали понад 135 слухачів проекту.

За словами голови правління громадського об'єднання «Союз сердець України», модератора проекту «Навігатор підприємця» Людмили Малишевої, планується проведення ще двох модульних курсів. У проекті «Навігатор підприємця» можуть взяти участь особи, які бажають розпочати власний бізнес або вже працюють у сфері малого та середнього підприємництва, а також молодь, тимчасово незайняті мешканці міста, переселенці зі сходу країни. Обов’язковою умовою щодо участі у проекті є попередня реєстрація на сайті www.bc.dniprorada.gov.ua або в соціальній мережі Facebook в групі «Навігатор підприємця».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті