Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
08:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Новий підхід до збереження громадського порядку створять на Дніпропетровщині

Новий підхід до збереження громадського порядку створять на Дніпропетровщині
Як попереджувати правопорушення, побороти корупцію, покращити роботу правоохоронців? На ці та багато інших питань знайдуть відповідь на Дніпропетровщині.

У Дніпропетровській облдержадміністрації створено робочу групу, яка розробить правоохоронну програму регіону, повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ОДА.

Розроблятимуть правоохоронну програму представники міліції, Державтоінспекції, прокуратури, пенітенціарної служби, облдержадміністрації та громадськості. Експерти мають знайти принципово новий підхід до профілактики правопорушень та удосконалити роботу всіх правоохоронних служб.

«Безпека громадян – це основна вимога до правоохоронної системи. Ми хочемо, щоб програма допомогла її удосконалити. Над новою програмою працюватимуть експерти, що мають багаторічний досвід служби в органах. Також ми долучили до роботи й громадськість. Спільно робоча група повинна виробити нові механізми боротьби та попередження правопорушень», - наголосила начальник управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи ОДА Ірина Федорчук.

Робоча група працюватиме протягом кількох місяців. Результат її роботи – нова регіональна «Програма забезпечення громадського порядку та громадської безпеки». Очікується, що вона буде розрахована на наступні 5 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті