Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Успіхи Валентина Резніченка на посту керівника ОДА – державницькі, а не політичні – експерт

Успіхи Валентина Резніченка на посту керівника ОДА – державницькі, а не політичні – експерт
Про це заявив політолог Микола Давидюк, коментуючи перші півроку Валентина Резніченка на посаді очільника Дніпропетровської облдержадміністрації.

«За півріччя на посаді керівника такої не простої області як Дніпропетровська, Валентин Резніченко зумів стати над політичною схваткою промислових груп та місцевих кланів. Він відпрацьовує виключно державницьку пропрезидентську позицію», - сказав він.

Експерт наголосив, замість того щоб займатись підготовкою виборів, лобіюванням кандидатів та участю у телевізійних шоу, очільник регіону переважно працює над побудовою лінії оборони, впровадженням державних електронних сервісів, залученням інвестицій та ремонтом доріг.

Микола Давидюк додав, що такого керівника як Валентин Резніченко, складно назвати популістом, так як він ніколи не займався промоушином своєї діяльності. В той же час, кейси його успішних проектів, можуть бути масштабовані по всій країні, як приклади ефективних управлінських рішень.

На останок політолог відзначив, що саме Валентин Резніченко – є одним із найкращих представників нової хвилі державних управлінців, які прийшли на державну службу із бізнесу.

«За півроку він показав комплексний результат з економічних ,соціальних, оборонних та інфраструктурних показників. Системність та постійна участь у рутинних державних процесах в області, виділяють очільника Дніпропетровщини з-поміж інших, не менш популярних керівників регіонів, яких дуже часто, нажаль, заносить у піар», - сказав Микола Давидюк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (03.10.15 09:44): а по поводу дорог: то вилкин считал своей прерогативой развязки и переходы, теперь еще перспективный чувак нашелся с глашатаями. видать правы в коментах, поход на киев не за горами Відповісти | З цитатою
горожанин  (03.10.15 09:42): просто мрак, очень дешевый пиар. и еще какого-то чувака пытаются в коментах отпиарить. жах. Відповісти | З цитатою
горожанину  (03.10.15 06:13): Вам сударь следовало бы знать, что областные дороги - это прерогатива областной исполнительной власти. И хотя Облавтодор подчинен киевскому ведомству, но вопросы дорог - это дело облгосадминистрации. И если вы проехал бы в Полтавскую, а тем более в Черкасскую области по пути на Киев через Кременчуг, то увидите, кто чего стоит по дорогам. Везде - не проехать, а наша область после весенних проблем их лишилась. Надо быть более справедливым.
Мы смотрим, что и в команде этого руководителя есть очень даже сильные кандидаты на выборы в горсовет. Один из них, кому поручили работать на 12 квартале, а в придачу еще и поселок Авиаторский, будет постепенно совершенствовать территорию. Имя этого человека Александр Сакал. Он - человек дела, который без лишнего шума и суеты делает многие добрые дела на округе. Кстати, они чем-то похожие друг на друга - губернатор и кандидат в депутаты А.Сакал.
Відповісти | З цитатою
sklyar  (02.10.15 19:52): Успехи такие значительные, что пора двигаться на Киев, на повышение. Відповісти | З цитатою
горожанин  (02.10.15 16:04): маладец, Коля. Бла, бла, бла! Какие руководители, такие и политологи. А еще, Коля, необходимо знать. что в функциях администрации нет ремонта дорог, он лично не может привлекать инвестиции, т.к. они привлекаются конкретными предприятиями или местными властями. По поводу кейсов его успешных проектов - полная лажа. Слабенько, Коля ! Не отработал. Відповісти | З цитатою
Андрей  (02.10.15 14:03): Николай, "поднимите мне веки" - очень хочется увидеть хоть какие-то результаты Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті