Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
00:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську вшанували пам'ять загиблих бійців 25-ї повітряно-десантної бригади

|«« «« »» »»|

До дніпропетровської Алеї Героїв з’їхались родичі та друзі загиблих в АТО десантників 25-ї бригади. Напередодні тут встановили пам’ятні дошки. Сьогодні їх освятили, провели панахиду. Близькі загиблих, волонтери та звичайні мешканці області вшанували пам'ять воїнів хвилиною мовчання.

Волонтер Олег Чабаненко розповів, що з початку АТО загинуло 133 наші десантники. Найбільші втрати були наприкінці липня – середині серпня минулого року. Тому близькі загиблих обрали єдиний день для вшанування їх пам’яті – 14 серпня.

«Усіх присутніх тут об’єднало спільне горе, біль від втрат найдорожчих людей та просто самовідданих хлопців. Вони – справжній приклад мужності, сили, патріотизму. Подвиг кожного назавжди викарбувано не лише на пам’ятних дошках, але й у наших вдячних серцях», – сказав Олег Чабаненко.

Пам’ятні дошки з прізвищами загиблих героїв встановили на Алеї Героїв, що біля Дніпропетровської ОДА. Це було зроблено коштом волонтерів. Планується, що незабаром тут також розмістять меморіали з іменами героїв батальйону «Дніпро-1» та 20 бригади, яких вже з нами немає.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

5  

Коля Ватов  (15.08.15 17:51): Их забрало не небо,а правительство,которое вы наскакали! Обговорення: 1
Сeрый  (15.08.15 14:02): Слава Героям Обговорення: 1
1

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті