Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
08:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Солонянському районі підрядника змусили повторно провести ремонт дороги

У Солонянському районі підрядника змусили повторно провести ремонт дороги
Департамент житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації продовжує контролювати якість ремонту доріг. Останній рейд провели у Солонянському, Томаківському, Нікопольському районах та у Нікополі. У Солонянському районі в селищі Новопокровка фахівці виявили невідповідність заявлених та проведених робіт. Підрядника зобов'язали провести ремонт повторно.

Вулиця Комсомольська у селищі Новопокровка Солонянського району повинна була пройти капітальний ремонт. Підрядник лише засипав дорогу щебенем та прозвітував про 100% капітального ремонту. Фахівці департаменту ЖКГ та будівництва під час перевірки зобов'язали підрядника провести ремонт повторно.

У Томаківському, Нікопольському районах та у Нікополі перевірка встановила, що ремонт проводиться якісно та відповідно до норм. Наразі вже обстежено якість ремонту доріг у Павлограді, Синельниковому, Нікополі, Павлоградському, Петропавлівському, Межівському, Покровському, Солонянському, Томаківському та Нікопольському районах. Рейди з контролю якості продовжуються.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко доручив директору департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Андрію Коломойцю особисто контролювати якість ремонту доріг разом з представниками ЗМІ та громадськими організаціями. Відтепер щотижня фахівці департаменту виїжджають до міст та районів регіону та перевіряють якість укладки дорожнього покриття. Вже були виявлені факти неякісного ремонту в Петропавлівському та Солонянському районах – працівники департаменту зафіксували порушення технологій. Після цього голову району викликали до облдержадміністрації для пояснення ситуації, а підрядну організацію змусили виконати повторний ремонт.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

с. Алексеевка, ул. Патона (капитальный ремонт) ООО «Евастрой»


пгт. Томаковка, ул. Богдана Хмельницкого, ООО «Белисиум» (капитальный ремонт)

Капитальный ремонт дороги по ул. Комсомольская поселок Новопокровка Солонянского района. Подрядчик ООО «Белисиум» Амирханян Галина Степановна.


Снегурочка-дурёха  (01.07.15 13:33): Это же надо,- нравы какие в Украине.. закажешь кого-нить в асфальт укатать,- обязательно шото пойдёт не так.. вот же ш прохиндеи.. хотя,- и заказчики бывают разные,- не хотят за асфальт хорошую цену давать.. Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (01.07.15 13:29): Сколько зарабатует контролёр? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті