Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Обласна рада знижує енергоспоживання в школах області

Обласна рада знижує енергоспоживання в школах області
12 травня керівництво Дніпропетровської облради перевірило як впроваджується спільна ініціатива облради і проекту ПРООН « Трансформація ринку у напрямку енергоефективного освітлення» у Дніпропетровській середній школі №91. Завдяки заміні звичайного освітлення на енергозбережне у навчальному закладі досягли 22% економії електроенергії.

«Це дуже ефективний проект і гарний приклад. Удорожчання енергоносіїв найбільше відчувають на собі об'єкти соціальної сфери: школи, дитсадки, лікарні. Ми не перекладаємо відповідальність за енергозбереження на батьків, бюджет, а працюємо з міжнародними партнерами, залучаючи фінансову підтримку та технічні рішення. І цей навчальний заклад довів – енергоефективність ще простіше, ніж здається » , – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод.

За підрахунками педагогів завдяки заміні освітлення очікувана річна економія електроенергії у навчальному закладі складе близько 100 тис. грн. та 2 тис.кВ/год.

Нагадаємо, у грудні 2014 року у рамках співпраці між Дніпропетровською обласною радою та проектом Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні «Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення» СШ №91 отримала близько 500 нових енергозбережних ламп, якими повністю замінили усе застаріле освітлення. Спеціалісти проекту також провели уроки з енергоефективності для учнів цієї школи.

Довідка:

«Трансформація ринку в напрямку енергоефективного освітлення» – проект Програми розвитку Організації Об'єднаних Націй в Україні. Його мета підвищення рівня освіти та обізнаності споживачів з питань енергоефективного освітлення. Для цього розроблена всеукраїнська освітня шкільна кампанія.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Марина  (13.05.15 06:35): Об Удоде и Вилкуле пишут безграмотные и тупые статьи. Лишь бы засветиться. Стыдно должно быть, Саша и Женя, чему вас в школе учили ?! Нужно быть скромнее, вашего участия в этих проектах нет ровно нисколько! Відповісти | З цитатою
Му МУ  (12.05.15 21:02): ..."экономия электроэнергии в учебном заведении составит около 100 тысяч гривен и 2 тисяч кВ/час". 2 тысячи кВ/час не стоят 100 тысяч гривен. От силы -3 тысячи гривен. Не сходится! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті