Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Конфлікт у Дніпропетровському театрально-художньому коледжі вичерпано

Конфлікт у Дніпропетровському театрально-художньому коледжі вичерпано
Конфлікт в Дніпропетровському театрально-художньому коледжі вичерпано. Студенти припинили голодування, а тих, кого було відраховано, поновили. Про це повідомив в. о. першого заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олег Кужман, який за дорученням очільника області локалізував конфлікт.

З ініціативи Дніпропетровської облдержадміністрації на початку квітня було створено незалежну комісію по вивченню конфлікту у коледжі за участю фахівців освітньої галузі, структурних підрозділів облдержадміністрації, обласної ради, профспілок, яка сьогодні завершила свою роботу. За висновками комісії студенти були відраховані незаконно та будуть поновлені на навчання.

Після визначення методичного процесу, за яким буде проходити викладання, В. Петренка теж буде поновлено на роботу. Наразі вирішується питання з посадою викладача.

«Сьогодні за завданням голови облдержадміністрації Валентина Резніченка було зроблено все можливе для локалізації конфлікту. Студенти вже не голодують, вони підуть вчитися. Конфлікт вичерпано», - наголосив Олег Кужман.

Нагадаємо, що рік тому після відрахування викладача театрально-художнього коледжу В.Петренко студенти почали виходити на протестні мітинги з проханням поновити педагога. У квітні з коледжу було відраховано двоє студентів, які брали активну участь у протестних акціях. 23 квітня 6 студентів Дніпропетровського театрально-художнього коледжу оголосили “голодування” з метою поновлення відрахованих однокурсників – І. Бондаря та Т. Потійко. 29 квітня 2015 року відбулось підсумкове засідання членів Комісії, на якому узгоджувалися формулювання рекомендацій і висновків.

Gorod.dp.ua на Facebook.


123  (01.05.15 10:45): Зря,зря восстановили Петренко. Человек не хороший и вообще это знает вся культурная общественность города. Почему не поговорили с людьми искусства? Зря, ой, зря!!! А родители этих детей даже не соображают, что делают. Особенно родители мальчиков. ЗРЯ!!! Відповісти | З цитатою
СМІ  (01.05.15 09:57): Позорище. Дві бабці-бродяги, директори департаменту культури та коледжу повинні бути звілені за таке однозначно. Уявляю, щоб це було при совдепії Відповісти | З цитатою
Тофик Бэй  (30.04.15 23:46): Рано радуетесь. Они всё равно не дадут ребятам нормально учиться. Відповісти | З цитатою
стоик  (30.04.15 22:54): Нормальные Люди Всегда найдут путь к Взаимо, Пониманию. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті