Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Німецькі політики високо оцінили напрацювання Дніпропетровщини з децентралізації

Німецькі політики високо оцінили напрацювання Дніпропетровщини з децентралізації
Німецькі політики високо оцінили напрацювання Дніпропетровщини у напрямку децентралізації, оскільки саме наш регіон відіграє провідну роль у цьому процесі. Про це заявила депутат Бундестагу Віола фон Крамон 20 квітня під час зустрічі керівництва Дніпропетровської облради з німецькою делегацією у складі політиків, науковців та журналістів, які приїхали ознайомитись з соціально-політичною та бізнесовою обстановкою у регіоні.

«Дніпропетровщина – важливий регіон, який потребує підтримки з боку Німеччини. Ми разом співпрацюємо за багатьма напрямками, у тому числі, допомоги переселенцям. Для нас також важливий ваш досвід з децентралізації: кроки, бачення та напрацювання. Адже у цьому напрямку ваш регіон відіграє провідну роль», – зазначила депутат Бундестагу Віола фон Крамон.

Дніпропетровська сторона презентувала проект регіональної комплексної програми реабілітації поранених учасників АТО, ініційовану головою обласної ради Євгеном Удодом з метою отримання експертної та фінансової підтримки у її реалізації. Делегати пообіцяли передати пропозиції керівництву країни та висловили сподівання, що ситуація в Україні скоро стабілізується.

У рамках дводенного візиту німецька делегація ознайомиться з роботою модульного містечка для переселенців у м. Павлоград, яке збудоване Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ, відвідає поранених у Дніпропетровській обласній лікарні ім. Мечникова.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:


  


Днепр  (21.04.15 23:23): Можно только радоваться еще одному шагу в направлении установления отношений с Европой. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті