Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В зону АТО направився зведений загін міліції Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

Загін сформований з працівників органів та підрозділів внутрішніх справ області, які добровільно висловили бажання охороняти громадський порядок і законні права громадян України в зоні проведення АТО.

Всі міліціонери пройшли навчання, мають бадьорий та рішучий настрій. Правоохоронці забезпечені форменим одягом, озброєнням та харчуванням в повному обсязі.

Перед відправленням працівники міліції пройшли тактико-спеціальну, вогневу, фізичну та психологічну підготовку в навчальному центрі при Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. З ними також провели заняття, направлені на їх готовність та емоційну стійкість перед відрядженням та перебування в ситуації, наближеної до бойової.

Під час спеціальної психологічної підготовки міліціонерів навчали швидше та якісніше адаптуватися до бойової ситуації – вони вчилися методам саморегуляції та стабілізації емоційного стану. Перед відрядженням психологи визначили психологічну та емоціональну готовність і стійкість кожного міліціонера виконувати поставлені завдання.

З працівниками, які повертаються із зони проведення АТО, також проводиться робота, яка сприяє адаптації до несення служби в мирних умовах. Слід відзначити, що працівників, які мають негативні наслідки та переживають постстресовий синдром після повернення із зони АТО в дніпропетровській міліції немає.

Працівники міліції зазначають, що тих знань, які вони отримують в навчальному центрі, їм достатньо, щоб не потрапляти в негативні емоційні ситуації і гідно з них виходити.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.


Andrew3g  (19.04.15 09:21): О, ждем очередных громких задержаний супер-разведчиков врага с гранатой в кармане, сложенным флагом России у груди и георгиевской лентой на груди! Відповісти | З цитатою
шо характерно...  (18.04.15 23:24): "Следует отметить, что работников, которые имеют негативные последствия и переживают постстрессовый синдром после возвращения из зоны АТО в днепропетровской милиции нет."
https://www.youtube.com/watch?v=ZX08wYTf4jg
Відповісти | З цитатою
Без эмоций  (18.04.15 16:30): По фен-шую.. Відповісти | З цитатою
ДМБ-95 ВВС УА  (18.04.15 14:26): понимаешь, ну вот (покраснел) ну вот сейчас более-менее на улицах. ( Відповісти | З цитатою
1111  (18.04.15 10:15): НИ ОДНОГО ДОБРОВОЛЬЦА...Никто не хочет здесь оставлять свои семьи и ехать на этот никому не нужный ДОНБАСС!!! А кто там был уже рассказали в каких нечеловеческих условиях там работали...Пусть Порошенко,Турчинов,Яценюк сами поедут туда ДОБРОВОЛЬЦАМИ на месяц!!! Відповісти | З цитатою
Руслан  (18.04.15 10:08): Удачи вам, ребята. Когда вернетесь живыми, найдите путинского троля и оторвите ему яй..а. Мы вам в это поможем. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті