Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
19:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резніченко: Головним у вирішенні всіх питань на Дніпропетровщині повинен стати закон

Валентин Резніченко: Головним у вирішенні всіх питань на Дніпропетровщині повинен стати закон
На цьому наголосив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко під час зустрічі з громадськістю Кривого Рогу. Під час зустрічі обговорювалися питання соціального захисту, охорони здоров'я, освіти, ЖКХ та інші. Голова облдержадміністрації наголосив, що реалізація будь-яких питань в регіоні повинна відбуватися у правовому полі з дотриманням законодавства, питання, які лунали під час заходу та знаходяться в компетенції ОДА, будуть вирішені найближчим часом.

Зокрема, представник штабу національного захисту Кривого Рогу подякував за те, що голова ОДА ініціював зустріч з громадськими активістами міста, та підкреслив, що таких зустрічей не було вже багато років. Також він звернувся з проханням посприяти у вирішенні проблеми з відключенням струму для дренажних систем. Так, з незрозумілих причин перестала здійснюватися відкачка ґрунтових вод в кількох районах міста, з ростом рівня ґрунтових вод почалось підтоплення підвалів та погребів городян. Голова облдержадміністрації Валентин Резніченко наголосив, що особисто зв'яжеться з Обленерго, і вже наступного дня облдержадміністрація повідомить активіста про те, як буде вирішуватися питання.

На прохання вирішити проблему з якістю та ціною харчування у школах Криворізького району керівник регіону одразу повідомив про конкретний шлях вирішення цієї та інших проблем пов'язаних зі шкільною освітою. Він зазначив, що вже 29 квітня на Дніпропетровщині буде презентовано обласну програму – пілотний проект з реформування галузі середньої освіти. Перший етап цього проекту буде реалізовано вже до 1 вересня цього року саме в сільських районах області. Цей проект передбачає об'єднання шкіл, щоб раціонально витрачати бюджетні кошти, за рахунок цього підвищити якість освіти, зокрема й вирішити питання шкільного харчування.

Валентин Резніченко додав, що наразі вже придбано 10 автобусів для реалізації цього проекту. А також запросив активістку взяти участь у презентації та обговорені проекту.

У дружини учасника АТО, що звернулася з проханням приділити увагу допомозі родинам військових, голова ОДА взяв номер телефону та пообіцяв, що вже наступного дня з нею зв'яжуться відповідні фахівці та знайдуть шляхи вирішення порушених питань.

На усі питання, що стосувалися зміни керівництва міста, претензій до місцевих та народних депутатів, органів прокуратури та міліції, судових органів та подібних, Валентин Резніченко рішуче відповідав, що він не буде діяти проти закону, не буде займатися тиском.

«Якщо ми зараз будемо зносити владу так, як нам це подобатися, на розсуд будь-яких ініціаторів, ми будемо жити не в державі, а в банді. А ми хочемо та будемо жити за законом. І якщо вас не влаштовують народні депутати, мер чи міська рада, наступного разу оберіть інших. Відповідально самі особисто підійдіть до свого вибору», - наголосив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (17.04.15 14:46): " Если мы сейчас будем сносить власть так, как нам это нравиться, на усмотрение любых инициаторов, мы будем жить в государстве" А у нас, Простите, какая сейчас структура Власти? Відповісти | З цитатою
удивлённый  (17.04.15 06:11): у нас за рожу тоже будут люстрировать ? Відповісти | З цитатою
Андрей  (16.04.15 22:18): Этот проект предполагает объединение школ, чтобы рационально расходовать бюджетные средства, за счет этого повысить качество образования, в том числе и решить вопрос школьного питания. -представляю себе объединенный класс -100 учеников и парты в спортзале, Зимой подышали и согрелись. Лекцию прочитали и пошли по домам думать. Відповісти | З цитатою
горожанка  (16.04.15 17:13): Хотелось бы узнать, согласно какому закону планируется переименование нашего города? Насколько законно данное удивительное действие? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепропетровец  (16.04.15 17:03): Уважаемый Резниченко а где обещеные пониженые цены на проезд с 6 гривен до 3 - 4 гривен с 15 Апреля? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті