Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
18:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Валентин Резніченко провів перший особистий прийом громадян

|«« «« »» »»|

Голова облдержадміністрації Валентин Резніченко провів особистий прийом громадян. Цього дня до нього змогли потрапити тільки 18 жителів області із всіх бажаючих. По кожному зверненню Валентин Резніченко дав чіткі вказівки які допоможуть вирішити ті проблеми, з якими до нього прийшли люди.

Пенсіонер з П’ятихаток звернувся з проханням надати його матері-інваліду візок з електроприводом. Його мати має травму руки, через що їй незручно користуватися механічним інвалідним візком.

Як доповіла директор департаменту соціального захисту населення ОДА Вікторія Крупська, заявка на виробництво візка направлена до заводу-виробника. Однак через відсутність фінансування з державного бюджету, виготовлення візка затримується. Валентин Резніченко доручив підготувати лист на Мінсоцполітики України, де зазначити потребу та необхідність фінансування візків для людей з обмеженими фізичними можливостями. Голова облдержадміністрації особисто контролюватиме вирішення цього питання.

Мешканка Дніпропетровська звернулася до керівника регіону з проханням допомогти онкохворому внуку. Хлопець вже проходив лікування в Туреччині, однак наразі він потребує додаткової допомоги лікарів, але родина вже не має достатньо коштів для цього.

Валентин Резніченко поставив чітке завдання департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації вирішити цю проблему. Зокрема, організувати консультації кращих фахівців Дніпропетровщини та включити юнака до спеціалізованих програм .

Громадянка з селища Кіровське просить влаштувати сироту, якого вона тимчасово приютила у себе, до інтернату. Хлопець власного житла не має. Є психічні розлади, тому потребує належного догляду та лікування.

Валентин Резніченко запевнив, що за два тижні хлопця влаштують у відповідний заклад. Якщо обстеження покаже, що хлопець може себе обслуговувати та жити самостійно, буде розглянуте питання виділення для нього кімнати у гуртожитку.

Не достукавшись до Дніпропетровських керівників, люди просили допомоги у голови облдержадміністрації. Вони зверталися з питаннями, які насправді вирішує тільки місцева влада. Наприклад: приватизації землі, ремонт ліфтів, покрівлі, зовнішнього освітлення, відновлення дорожнього покриття в Дніпропетровську. На ці питання Валентин Резніченко теж відреагував і спробує допомогти.

Gorod.dp.ua на Facebook.


просто  (09.04.15 15:40): а еще можно наладить работу и что б за каждым чихом не ходили в В. Резниченко, всем онкобольным персонально не поможешь, все крыши и все лифты не поремонтируешь. Или если пожаловался,что в доме № 5 течет крыша, значит чиновников построят и поставят четкую задачу, а в доме № 3 некому на прием ходить - значит крыша там так и будет течь. Відповісти | З цитатою
Асса  (09.04.15 11:01): Ну молодец.Дальше в том же духе! Відповісти | З цитатою
Немой  (09.04.15 09:18): Был, да сплыл, швец, а этот и жнец и кузнеци на дуде игрец... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті