Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
16:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Служба порятунку повідомляє

Служба порятунку повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 7 квітня 2015 року

За цей час у Дніпропетровській області сталися 14 пожеж, сім з них у самому обласному центрі.

7 квітня внаслідок погіршення погодних умов (сильні зливи, шквалистий вітер) сталися часткові підтоплення дощовими водами у місті Дніпропетровськ та тимчасове відключення від електропостачання абонентів на території області.

Так, підрозділами ГУ ДСНС проводилися роботи по відкачці води в Амур-Нижньодніпровському районі обласного центру на вулицях Бердянська, Воронцова, Семипалатинська.

Аварійно-ремонтними бригадами поновлено електропостачання у місті Павлоград та Павлоградському районі, де були порушені нормальні умови життєдіяльності 672 абонентів, та в Царичанському районі, де тимчасово без електропостачання опинились 1231 особа.

Сильні зливи та шквальний вітер спричинили повалення дерев, до прибирання яких рятувальні підрозділи Дніпропетровщини залучалися 6 разів.

Наразі підрозділами ГУ ДСНС у Дніпропетровській області продовжуються проводитися роботи щодо ліквідації наслідків негоди та надання допомоги населенню.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті