Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

140 проектів подано на отримання соціальних грантів обласної ради

140 проектів подано на отримання соціальних грантів обласної ради
31 березня завершився збір заявок на участь у регіональному конкурсі міні-проектів з енергозбереження серед локальних громад (ОСББ, ЖСК, ОСН), який проводиться за ініціативи голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода.

Цього року жителі Дніпропетровщини підготували близько 140 проектів. Переможців конкурсу визначать у середині квітня. Найбільша кількість заявок стосується заходів, направлених на економію світла та заощадження теплоносіїв.

«Незважаючи на брак фінансів, ми продовжили цей конкурс на численні прохання та звернення жителів Дніпропетровщини. Показово, що більшість цьогорічних учасників – переможці попередніх років, які на власному досвіді переконались, що енергозбереження – життєва необхідність. Люди отримали комфорт у помешканні та заощадження свого бюджету», – зазначив голова облради Євген Удод.

Нагадаємо, конкурс соціальних грантів голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода з енергоефективності та енергозбереження діє в області з 2012 року. За цей період реалізовано близько 300 проектів на суму більше 16 млн. грн., з них 71% ( 11,632 млн грн) – грант переможцям від обласної ради. Найпопулярнішими заходами з енергоефективності у рамках реалізації міні-проектів у перші 3 роки були: установка енергозберігаючих вікон і дверей у місцях загального призначення, герметизація між панельних швів,модернізація систем опалення, ремонт котелень, утеплення даху тощо. Реалізація цих заходів дозволила заощаджувати до 30-40% теплоносіїв та до 70% – електроенергії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті