Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині з`явиться перший в Україні кооперативний зерновий елеватор

На Дніпропетровщині з`явиться перший в Україні кооперативний зерновий елеватор
На Дніпропетровщині запрацює перший в Україні кооперативний зерновий елеватор. Його будівництво профінансує Міністерство закордонних справ, міжнародної торгівлі і розвитку Канади (DFATD) у рамках Проекту розвитку зерносховищ та сільськогосподарських кооперативів, що реалізується за підтримки голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода.

Створять його у смт. Васильківка на базі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Зерновий». Об`єм інвестицій канадської сторони складе близько 2 млн доларів. Будівництво ТОВ «Перший кооперативний елеватор» планують розпочати наприкінці весни. Він вміщатиме одночасно 36 тис. тонн зернових та матиме все необхідне для зберігання зерна, його сушіння та очищення.

«Кооперативний рух може повністю забезпечувати свої території якісною сільськогосподарською продукцією, вирішувати питання працевлаштування та розвитку громад. Дніпропетровщина завжди була однією з перших за кількістю та якістю зернових в Україні, а розвиваючи кооперативний зерновий рух ми зможемо не тільки забезпечити себе якісною продукцією, а й розвивати та збільшувати експортну мережу у цьому напрямку», – зазначив Євген Удод.

Нагадаємо, загалом на Дніпропетровщині створено 35 кооперативів, 14 з яких – молочарські. Розвиток та фінансування відбувається за сприяння Дніпропетровської обласної ради та громадської організації «Сільськогосподарська консультаційна служба» від українсько-канадського проекту «Підвищення конкурентноспроможності молочного сектору в Україні» (через фінансову підтримку уряду Канади ).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зерно  (29.03.15 08:24): Ну и на фиг его там ставить. Там есть нормальный элеватор для тех самых услуг. Відповісти | З цитатою
андрей  (27.03.15 12:44): ну зачем стебаешься:-)))все будет честно,базовая, сорность 0,влажность 6:-)))при несоответсвии базису плюс процент на процент:-)))все честно:-))) Відповісти | З цитатою
Днепр  (27.03.15 11:08): Интересно, зерно от фермеров будут принимать фактической влажности или по "кооперативной"? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті