Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 18 вересня 2024
01:59

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


14 серпня 2024, 16:33

Орган пробації провів кінопоказ документального фільму «Обережно, провалля!» в рамках діяльності кіноклубу Docudays UA

14 серпня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів показ фільму «Обережно, провалля!», режисер: Бінґ Ліу, країна: США, рік виробництва: 2018, тривалість: 98 хв., в рамках діяльності кіноклубу медіапросвіти з прав людини Docudays UA.

Даний кінопоказ був проведений на території відділу за адресою: вул. Енеїди, 26, м. Дніпро. До даного заходу приєднався суб’єкт пробації у кількості 1 особи.

Коротко про фільм:
У самому серці «іржавого поясу, або ж індустріального чи фабричного поясу» Америки розкинувся Рокфорд, — промислове місто штату Іллінойс. На людей, які зростають там, чекають лише безробіття та бідність. Але троє шкільних друзів знаходять відраду у скейтбордингу, а один із них, Бінґ Ліу, знімає на відео всі їхні пригоди. Йому вдається зафільмувати несподівану для них дорослість, із усіма безнадійними роботами, народженням дітей і роздумами про те, що означає бути людиною. Через багато років Бінґ повертається до рідного міста з’ясувати, що сталося з друзями дитинства. Режисер порушує майже всі правила документальних зйомок: з’являється у своєму власному фільмі, іноді говорячи просто в камеру. Подекуди «Обережно, провалля!» нагадує сеанс психотерапії, де режисер проживає насильство, якого зазнав від батька, і попереджає свого друга Зака про загрозу опинитися у такому самому замкненому колі алкоголізму та жорстокості. Зрештою Ліу блискуче реалізував своє завдання, оскільки кожна деталь цього фільму щира. У ньому режисер змальовує дуже актуальний портрет американського покоління, якому загрожує забуття.

Цей фільм висвітлює питання домашнього насильства, жорстоких стосунків між батьками та дітьми тощо. Даний фільм дає можливість проаналізувати як діти можуть реагувати на насильство в сім’ї, які переживання їх супроводжують, та як це відбивається на поведінці дітей і до чого можуть призводити такі дії, та як це може впливати на їхнє подальше життя і майбутнє. Фільм може бути розрахований на аудиторію глядачів (студенти, громадські активісти, державні установи, журналісти тощо), - зазначив психолог.





Останній раз редагувалося: 14.08.2024 16:36
Переглядів: 71
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті