Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 1 червня 2024
09:17

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


15 травня 2024, 17:54

День сім'ї

15 травня в Україні святкують День сім’ї. Це свято відзначається в один день з Міжнародним днем сім’ї. Під час повномасштабного вторгнення РФ, багато сімей не можуть це зробити, оскільки деякі змушені покинути свої домівки та стати внутрішньо переміщеними особами. Також багато сміливих чоловіків та жінок стали на захист нашої країни. Але навіть на відстані необхідно приділяти увагу близьким, зателефонувати і сказати люблю та спасибі за все, що вони робили для вас.
Співробітники Новокодацького РВ філії Державної установи, також як велика дружна сім’я, де кожен допоможе один одному, підтримає у важку хвилину та підбадьорить.
Цього дня проводяться просвітницькі заходи, тематичні конференції, благодійні організації із збору коштів на користь малозабезпечених сімей, концерти.
Хай сім’я вам дарує радість і домашнє тепло. Хай панують в ній розуміння, повага добро. І любов і вірність будуть у житті вашім назавжди. І нехай це не змінять ні розлука ні роки.






Переглядів: 43
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті