Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 23 квітня 2024
21:47

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


15 травня 2023, 16:02

Міжнародний день сім'ї

У приміщенні Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» відбувся запланований захід присвячений Міжнародному дню сім’ї, встановленому генеральною асамблеєю ООН у 1993 році, для привернення уваги громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї як соціальної групи.
Під час заходу були обговорені проблемні питання сімей, як основного елементу суспільства. Зазначено, що сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадщини поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.
Сім’я це найдорожче, що є у житті, особливо зараз у нелегкий воєнний час. День сім’ї хороший привід зустрітись з рідними, якщо немає такої можливості, то зателефонувати і сказати слова подяки рідним і близьким.







Переглядів: 302
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті