Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
08:04

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dn_probation


12 травня 2023, 08:54

Різностороння робота персоналу пробації

Кожна професія має свою власну мораль. Державна служба як суспільне явище — своєрідна форма відображення суспільних зв’язків і відносин, показник ступеня гуманності, людяності. Яким сьогодні має бути державний службовець? Поза сумнівом, професіоналом. Державний службовець – це «обличчя» держави!
Керуючись саме такими принципами співробітники Амур-Нижньодніпровського районного відділу відреагували на проблему, яка виникла у засудженого, що поспішав на реєстрацію та втрапив в халепу – внаслідок власної необережності допустив падіння, що призвело до отримання травми голови. Засудженого до приміщення відділу було супроводжено небайдужими громадянами, де останньому було надано медичну допомогу та передано кареті швидкої допомоги. Завдяки правильно наданій первинній медичній допомозі наразі стан здоров’я чоловіка нормалізується.





Переглядів: 329
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті