Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Gorod`ской дозор
Ср, 3 июля 2024
06:26

GOROD`СКОЙ ДОЗОР

dn_probation


18 ноября 2022, 09:57

"Світ Сковороди"

3 грудня 2022 року виповнюється 300 років з дня народження Григорія Сковороди - видатного українського філософа, просвітителя-гуманіста, поета, педагога, тому в Україні проходять різні кампанії - Амур-Нижньодніпровський районний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області також долучився до відзначення цієї дати. А саме 16.11.2022 року інспектором відділу та волонтером пробації організовано лекцію з нагоди роковини Григорія Сковороди. Завдання було донести суб’єктам пробації багатогранність образу Григорія Сковороди. Адже, “Світ Сковороди” — це багатосвіття, де є місце історії та культурі, філософії й літературі, тогочасним реаліям і сьогоднішнім інтерпретаціям. Сковорода існував та існує в різних площинах, його світи — захопливі та часто складні. У своїх філософських діалогах Григорій Сковорода каже, що людина має «пізнати себе», зрозуміти, та усвідомити, що вона є частиною чогось вищого і всеосяжного, і жити, роблячи добрі справи. Через пізнання самої себе, людина може пізнати сутність усього сущого.




Просмотров: 316
Все записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте