Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
08:34

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Карина077


23 листопада 2020, 09:18

Робоча зустріч Новокодацького відділу з питань пробації із Новокодацьким ВП

На базі Новокодацького районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області відбулася робоча зустріч органу пробації спільно із сектором кримінальної поліції Новокодацького відділення поліції.
В ході зустрічі були обговорені робочі питання пов'язані з оголошенням у розшук засуджених осіб, які перебувають на обліку відділу пробації, місцезнаходження яких невідомо, здійснення розшуку таких осіб, а також вирішення питання не оголошення у розшук суб'єктів пробації понад 1 місяць.
За результатами робочої зустрічі начальником Новокодацького районного відділу філії Державної установи “Центр пробації” у Дніпропетровській області підполковником внутрішньої служби Інною Анастасіаді та заступником начальника СКП Новокодацького відділення поліції Дніпровського відділу поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області капітаном поліції Денисом Аніченковим вивчено та обговорено всі проблемні питання, що виникають під час взаємодії органів поліції з уповноваженими органами з питань пробації, щодо оголошення у розшук осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, місцезнаходження яких невідоме, а також здійснення розшуку.





Переглядів: 258
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті