Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 24 квітня 2024
22:42

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

dp_probation


13 листопада 2020, 11:50

«Продуктивний діалог» працівників соціальної сфери Амур-Нижньодніпровського району у місті Дніпрі

За роки незалежності України соціальна робота пройшла кілька етапів становлення розвитку. За цей час створено систему центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, змінилося законодавство виконання покарань, у рамках якого створено Державну установу «Центр пробації». Вищі навчальні заклади України готують соціальних працівників, психологів, соціальних педагогів для реалізації соціальних програм вказаних служб.

З кожним роком потреба у соціальній діяльності зростає. Нажаль, проблеми соціально-психологічного характеру людей збільшуються, а саме: певні сім’ї опиняються в складних умовах, є батьки, які не розуміють важливість батьківської відповідальності, є молодь, яка формує асоціальну ієрархію цінностей та порушує встановлені законами правила.

Закон України «Про пробацію» № 160-VIII від 05.02.2015 передбачає реалізацію соціально-психологічних заходів, спрямованих на корекцію соціальної поведінки або окремих її негативних проявів з метою досягнення соціально сприятливих змін особистостей, які відбувають покарання з випробуванням. Більшість відділів Державної установи «Центр пробації» у штатному розкладі має психологів, які реалізують певні заходи для виконання цього закону. Також закон вимагає від органів пробації взаємодію з органами влади та установами, які можуть допомагати у реалізації завдань пробації.

11 листопада 2020 року у приміщенні Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Амур-Нижньодніпровської районної у місті Дніпрі ради відбулась робоча зустріч працівників цього центру з працівниками Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області. На зустрічі обговорено специфіку афективного компоненту будови самосвідомості девіантних й делінквентних особистостей та когнітивіський підхід послаблення порушень самоставлення таких особистостей до себе.





Останній раз редагувалося: 13.11.2020 11:53
Переглядів: 225
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті