Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
08:45

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


21 жовтня 2019, 15:05

Прозорий продаж деревини набирає обертів

Урядовці уже не перший тиждень говорять про те, що усі дозволи, ліцензії та інші державні продажі повинні відбуватися виключно у системі Прозорро. Вона доступна, відкрита та забезпечує здорову конкуренцію. І найголовніше - у 2017 році проект став одним із кращих антикорупційних стартапів світу.
Тож продаж перших 7 лотів необробленої деревини на Прозорро. Продажі – це справжній прорив. Державні лісгоспи не просто отримали кошти за роботу, а мають додатковий дохід.
Наприклад, Гутянське лісове господарство з Харківщини на аукціон виставляло круглий дуб в асортименті майже за 1 мільйон 200 тисяч гривень. В кінцевому результаті отримали на 50 тисяч гривень більше.
Відповідно і клієнт отримав якісний матеріал за доступною для нього ціною.
«Українська універсальна біржа має 22-річний досвід роботи торгів з продажу необробленої деревини. Це було і залишається одним із найбільших секторів нашої роботи.
Наприклад, тільки у 2019-му наш відділ біржових операцій провів продаж лісоматеріалів на суму у понад 70 мільйонів гривень.
Тож фахівці УУБ не просто готові надати юридичний та технічний супровід клієнтам, які відтепер забажають купувати чи продавати через наш майданчик на Прозорро. Фахівці із таким досвідом роботи нададуть кваліфіковані відповіді на усі ваші запитання, проведуть консультації»,- говорить директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.










Переглядів: 338
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті