Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 19 березня 2024
09:22

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

Влад Фрейзер


14 березня 2019, 19:16

Олександр Слобожан: Дороги – дзеркало економіки і їх якість дуже важлива для інвесторів

«Дорожня галузь України: стан справ та перспективи розвитку». Це тема Першої Всеукраїнської дорожньої конференції, яка пройшла 14 березня в Києві. ЇЇ організувала Всеукраїнська дорожня асоціація за участі та підтримки Асоціації міст України.
Мета конференції – налагодження відкритого діалогу між владою та бізнесом. Захід відбувається у формі відкритої платформи для обговорення актуальних питань дорожньої галузі між представниками держави та бізнесу.
Серед учасників – мери міст, народні депутати України, представники міністерств та державних органів влади, керівники служб автомобільних доріг в областях, провідні дорожньо-будівельні компанії та експерти галузі.
Виконавчий директор Асоціації Міст України Олександр Слобожан виступив на тематичній панелі «Державна політика в дорожній галузі». За його словами, одним із важливих факторів підвищення інвестиційної привабливості територій, що є двигуном економічного розвитку громад, – є якісні дороги. Дороги – це дзеркало економіки. Інвестор не зайде в громаду, якщо не буде зручного транспортного сполучення та належно відремонтованих доріг. Крім того, Виконавчий директор АМУ відзначив, що ресурс, який виділяється на будівництво та ремонт доріг комунальної власності, потребує насамперед чіткого та системного розподілу.
«Асоціація міст України прагне того, щоб комунальні підприємства дорожньої галузі були у таких же комфортних умовах, як і комунальні підприємства, що займаються водо - та теплопостачанням. Адже завдяки діям АМУ, послуги цих підприємств вдалося включити до переліку послуг, які становлять загальнодержавний економічний інтерес. А це означає відсутність необхідності погоджувати органам місцевого самоврядування з Антимонопольним комітетом фінансування таких комунальних підприємств», - наголосив Олександр Слобожан.




Переглядів: 870
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті