Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
02:50

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


30 вересня 2018, 22:43

Сергій Рибалка взяв участь у масштабній міжнародній конференції, присвяченій важливості збереження миру та стабільності у світі, який змінюється

В Нью-Йорку відбулася масштабна конференція, організована азербайджанським Міжнародним центром Нізамі Гянджеві, в якій взяли участь 3-ій Президент України Віктор Ющенко разом з народним депутатом України від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка. Про це народний депутат повідомив на своїй сторінці в Фейсбук.
«Разом з 3-м Президентом України Віктором Ющенком поспілкувались із Президентом Грузії Георгієм Маргвелашвілі. За словами грузинського президента, сьогодні наші народи близькі, як ніколи в історії. Спільна біда зближує. Георгій Маргелашвілі висловив подяку Україні та особисто Віктору Ющенку за підтримку Грузії в момент вторгнення російських військ на грузинську територію», – зазначив Сергій Рибалка.
Він нагадав, що тоді, 12 серпня 2008 року президенти України, Польщі, Литви та Естонії та прем'єр Латвії здійснили безпрецедентний візит до столиці Грузії Тбілісі, у бік якої тоді просувались російські війська. Політик підкреслив, що як тоді Росія, по суті, захопила Південну Осетію, так само нахабно вона захопила Крим та частину Донбасу.
«Мені, як члену міжпарламентської групи співробітництва Україна-Грузія, було цікаво почути про схожу ситуацію в Грузії і досвід вирішення економічних проблем. Говорили також про можливості розширення співробітництва між двома країнами», – зауважив С.Рибалка.
Народний депутат розповів, що конференція була присвячена важливості збереження миру та стабільності у світі, який змінюється. В заході взяли участь кілька десятків чинних та колишніх керівників різних країн світу – президенти та прем’єр-міністри, керівники міжнародних організацій, провідні світові вчені та громадські діячі.
«Я почув надзвичайно цікаві виступи. Окрім президента Грузії, серед виступаючих були чинний президент Албанії Ілір Мета, Віце-Прем’єр іністр Румунії Ана Бірчал, Прем’єр-Міністр Мальти Джозеф Мускат, колишні президенти Болгарії Петар Стоянов (1997-2002), Чорногорії Філіп Вуянович (2003-2018), Хорватії Іво Йосипович (2010-2015), Фінляндії Тарья Халонен (2000-2012), Латвії Валдес Затлерс (2007-2011), Сербії Борис Тадіч (2004-2012), Словенії Данило Тюрк (2007-2012), чинні Віце-Прем’єр-міністр Румунії Ана Бірчал та Прем’єр-Міністр Мальти Джозеф Мускат, колишній спікер Кнессета Ізраілю Далія Іцік (2006-2009) та багато інших цікавих особистостей», – написав Сергій Рибалка.




Переглядів: 404
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті