Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 28 березня 2024
12:52

БЛОГИ

lorik1702


7 травня 2021, 09:13

Приміщення, в якому не виробниками алкогольних напоїв зберігається, реалізується алкоголь, не є акцизним складом

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що акцизний склад – це, спеціально обладнані приміщення на обмеженій території (далі – приміщення), розташовані на митній території України, де під контролем постійних представників контролюючого органу розпорядник акцизного складу провадить свою господарську діяльність шляхом вироблення, оброблення (перероблення), змішування, розливу, пакування, фасування, зберігання, одержання чи видачі, а також реалізації спирту етилового, горілки та лікеро-горілчаних виробів.
Норми п.п. «а» частини першої п.п. 14.1.6 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ).
При цьому розпорядник акцизного складу – суб’єкт господарювання, який, зокрема, одержав ліцензію на право виробництва спирту етилового, алкогольних напоїв, зареєстрований платником акцизного податку, та має документи, що підтверджують право власності або користування приміщеннями та/або територією, що відносяться до акцизного складу (п.п. 14.1.224 п. 14.1 ст. 14 ПКУ).
Отже, приміщення, в якому суб’єкти господарювання, які не є виробниками алкогольних напоїв здійснюють їх зберігання, одержання чи видачу, а також реалізацію горілки та лікеро-горілчаних виробів відповідно до отриманої ліцензії, не є акцизним складом.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua
Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


Останній раз редагувалося: 07.05.2021 09:13


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті