Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Ср, 24 квітня 2024
22:23

БЛОГИ

marik2104


2 грудня 2020, 11:40

Податківцями виявлено схему експорту сільськогосподарської продукції сумнівного походження

Податківцями під час аналізу діяльності суб’єктів господарювання, які займаються зовнішньоекономічної діяльністю, встановлено факти проведення сумнівних експортних операцій сільськогосподарських товарів невідомого походження на загальну суму понад 480 млн гривень.
Працівники підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Дніпропетровській області з’ясували, що посадові особи низки пов’язаних підприємств використали злочинну схему з експорту сільськогосподарської продукції без підтвердження її реального придбання. Для цього до офіційних документів було внесено завідомо недостовірні відомості. До того ж зазначені особи протягом 2020 року не подавали податкової звітності до контролюючого органу.
Окрім цього, протягом 2019 року посадові особи здійснили документальне оформлення частини товару від низки підприємств з наявними ознаками «фіктивності», діяльність яких характеризується невідповідністю придбаного та реалізованого товару.
Матеріали аналітичного дослідження направлені до правоохоронних органів, за якими розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України. Наразі триває слідство.




Останній раз редагувалося: 02.12.2020 11:40


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті