Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Вт, 23 квітня 2024
18:19

БЛОГИ

marik2104


11 вересня 2020, 14:50

Мобільний ЦОП

Мобільний Центр обслуговування платників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (далі – мобільний ЦОП) 10.09.2020 року здійснив виїзд до Партизанської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.
Під час заходу платникам були роз’яснені переваги користування безкоштовними електронними сервісами ДПС України, зокрема, Електронним кабінетом. Електронний кабінет – найбільш популярний сервіс ДПС, який забезпечує безконтактну взаємодію платників податків та контролюючих органів з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Фахівцями мобільного ЦОПу надані практичні поради фізичним особам – підприємцям стосовно формування та подання звітності за допомогою Електронного кабінету, вручені квитанції платникам земельного податку за власні земельні ділянки з виправленими розбіжностями в кодах, прийняті заяви по формі 5-ДР та 1-ДР на отримання реєстраційного номеру облікової картки платника податків на свою дитину.
Роз’яснення надані щодо заповнення декларації про майновий стан та доходи після отримання спадщини, про сплату земельного податку за власну земельну ділянку, нарахування пільги по сплаті земельного податку, та отримання квитанції, про нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, стосовно реєстрації РРО, подання заяви на отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, подання декларації з акцизного податку, сплати акцизного податку, заповнення заяви про застосування спрощеної системи оподаткування, щодо зміни адреси місця провадження господарської діяльності.



Останній раз редагувалося: 11.09.2020 14:50


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті