Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
15:47

БЛОГИ

marik2104


6 серпня 2020, 10:43

Мобільний ЦОП тепер і на Дніпропетровщині

Для надання якісних та доступних податкових послуг на Дніпропетровщині запрацював мобільний центр обслуговування платників.
Це вже другий мобільний ЦОП від податкової, який сам виїжджає до платників та надає адміністративні послуги на місцях. Такі мобільні ЦОПи започатковані були на Одещині.
Дізнатися про черговий виїзд мобільного ЦОПу можна, переглянувши розділ «Анонси» головної сторінки субсайту «Територіальні органи ДПС у Дніпропетровській області» та з оголошень у приміщеннях ЦОПів.
Завдяки мобільному формату обслуговування податкові послуги отримують громадяни навіть у віддалених куточках регіону, особливо корисним такий сервіс є для людей з обмеженими фізичними можливостями. Він дозволяє отримати послуги та консультації у найкоротший строк.
Більше того, фахівці ЦОПу надають відповіді щодо приймання звітності, інформують про впроваджені електронні сервіси ДПС та переваги Електронного кабінету, надають безкоштовне програмне забезпечення для формування та подання звітності платників в електронному вигляді, а також допомагають у заповненні податкових декларацій.
Мобільний ЦОП – це зручна та швидка податкова допомога для тих, хто немає можливості відвідати стаціонарний Центр обслуговування платників, розгалужена мережа яких діє по всій Україні.
У 469 ЦОПах платники можуть отримати адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здати податкову звітність та отримати послуги кваліфікованого електронного підпису. Загалом ЦОПи надають 96 адміністративних послуг.
Так, лише за І півріччя цього року Центрами обслуговування платників було надано 2,5 млн адміністративних послуг.



Останній раз редагувалося: 06.08.2020 10:43


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті